Adiso Paradise Garden Shelter Kit
Juhuu - Adiso Sæson Box er kommet
Yeii... Hvor hyggeligt du vil høre mere...
Prøv Adiso's nye sæson box
Introtilbud 197 kr.  - Værdi over 300 kr.
Vi redefinerer hvad "man" mener et godt liv er. VI kalder det QUOKKA metoden. Helt umuligt at udtale. Men QUOKKA er verdens gladeste og venligste dyr. Og den er måske i fare for at uddø! Vi er flere, der føler os som den og tror på vi alle har ret til at blive glade i låget. Få en box lige til hoveddøren hver måned med design for sjælen principper. Vi udvælger og håndplukker alt - lige til din dør. Og inspirerer dig til kalibrering af dit indre kompas og en SKØN have.  
SÅDAN VIRKER ADISO SÆSON FLOWER BOX
Din første box får du til 197kr. (normalpris 225 kr./md) 

Box'ens indhold har langt over 300 kr. i værdi pr. gang

Hver box bliver sendt cirka den 15. i måneden. 

Du kan afmelde til enhver tid. 
Du bliver glad i låget hver måned! 
Henover året ser du ting vokse og kommer igang med hvad et godt liv er for dig. Små skridt!
HVER BOX INDEHOLDER:

4 grønne ting

Stauder, frø eller blomsterløg. Altid sæsonrelevant. Altid noget, der har mulighed for at blive til mere og som er nemt at håndtere.

1 Surprise fra gården

Stemningsskabere, oplevelser eller nyttigt grej - en lille ting fra gården Altid sæsonrelevant. Noget, der løfter humøret for både dig og andre.

Design og inspiration

Konkret Adiso inspiration til, hvordan du kan sætte tingene sammen (med en plan for hele året i baghovedet). Og hvordan du kan gøre det unikt.
Der er mere hygge, oplevelse og inspiration i box'en end noget andet. Max få minutters gøren hver gang og altid med et forslag om en genvej. Vi kender travlheden. 
Vi kommer derfra - og skal stadig holde fast i hvad, der giver mere ud af livet. Hver dag. 
Mange små skridt af de rigtige - leder dig stadig på vej!
FÅ MERE UD AF DIT UDERUM 
- TIL HVERDAG
Vi har brugt ti år på at samle de bedste planter, idéer, stemninger og at finde små firmaer, der har hjertet med i hvad de producerer. Og som vi synes mangler på markedet. Vi drømmer om at alle skal vinde på et køb i Adiso. Hele vejen rundt. Og det skal være nemt!
100% tilfredshedsgaranti
Hvis nogen planter eller ting bliver ødelagt, sender vi noget ekstra med kassen næste måned. Hvis du virkelig synes noget ikke passer, så tag fat i os. Det med at haverne er forskellige er vi gode til at tage højde for, fordi vi kender de bedste stauder. Udfordringen med at finde noget til DIN have tager vi op og vi løser den - ellers får du noget andet næste gang.
Vi går efter, at du er TOP tilfreds med din box. Hver gang!
DET ER JER DER HAR INSPIRERET OS TIL AT INSPIRERE OS
"Der er poesi i dine løg - jeg kommer helt sikkert igen" 

"Sikke en service, du har da en fast kunde i mig fra nu af"

"Traditionen tro skal jeg give min datter en dejlig gave fra Adiso"

"Traditionen tro skal mor have vores årlige omgang blomsterløg fra dig"

"Ih altså vi elsker bare de lys og den stemning vi kommer i med Adiso"

"Det her er noget jeg som mand kan finde ud af - det er altså dejligt"

"I er så opfindsomme - det er ligegyldigt hvad I finder på, så vil jeg bare have det"

"I er nødt til at blive ved med at designe - hver eneste dag bliver jeg i godt humør af at kigge ud at mit vindue"

"Stadigvæk flere år efter - er jeg så glad for det vi fik lavet - hver eneste dag"
"man mærker det helt ind i maven"
"I er så kreative - og I har løsnet op for min kreativitet også - det er bare så fedt"
Adiso Paradise Garden Shelter Kit
NÅR DET UDENOM PÅVIRKER OS INDENI
Tag dig selv alvorligt - naturen gør en forskel
Vi byggede en følelse  og det ændrede vores liv for altid. 
"Jeg gik fra mit mediefirma med 35 ansatte i 2012 og var chokeret og trængte til et nyt liv. For aldrig at glemme hvem jeg er, fik jeg skabt mit eget paradiso. Det skulle være et sted, der gav en følelse af ferie, mere ud af livet i hverdagen, både ude og inde. Det var ikke planlagt, men det blev begyndelsen til Adiso. Direktører, Firmaer, private kom og så stedet - tog skoene af og gik rundt og kunne pludselig mærke sig selv på en ny måde. Børn kaldte det at komme på ferie og fik lyst til at lege. Folk begyndte at spørge, om ikke vi kunne designe for dem. Måske er det netop fordi vi er fra en anden branche, at vi designer på en anden måde. Det er stadig svært at forklare, hvad vi gør - men vi kalder det at vi bruger quokka metoden. Skaber oplevelser, der kan styrke dit indre. Og som gør dig glad i låget. Vi vil simpelthen gøre op med at andre skal definere hvad et godt liv er - for dig. 
Og siden vi begyndte, er der heldigvis kommet en masse beviser for at naturen KAN hele - og det har sågar fået et navn - HEALTH DESIGN. Nu kan man ikke længere afvise at et godt udeliv kan gøre en god forskel i dit liv. Det er SKØNT! Vildt forenklet. Men hey... de små skridt der er gennemtænkte virker bedre end tusinde hurtige fortravlede skridt. Og som de nørder vi er, lever vi det er gennemtænkt, på en måde så det er virkelig let at sætte sammen."
Ida Brinck-Lund, Direktør, stifter og ejer af Adiso 
VORES FOKUS ER PÅ VORES INDRE KOMPAS

Årets stand CPH Garden 2017 - måske igen 2019?

I 2017 blev vi officielt kåret til årets stand på CPH Garden - hvilket var hele årsagen til vi er nået så langt i dag. Og i 2018 fortsatte succesen på to messer mere. I år er vi på tre messer og glæder os til at møde jer med både boxen og designsnakke. Det er jeres skyld, for det er jer, der siger vi skal gøre det - fordi det er noget særligt. Det første tilbud her og nu - kommer aldrig igen.

Vi kan ses på messer og ellers online følg Adiso gården

Paradiso stemning som vi sammen med jer forbedrer altid. Følg med. Vi vil have din stemme til sommer - så vi laver et KÆMPE co-creation forløb gennem alle jeres besøg og respons på Adiso Sæson box'ene. I skal hjælpe os til at vinde publikumsprisen i år! Kasserne er nu revideret og klar til at blive afprøvet fra September 2019. Og Man kan altid melde fra eller holde pause.
Adiso Sæson Flower Box er ikke til havenørder 
- det er til alle, der vil have mere ud af livet 
- også havenørder
Ønsker du for dig eller andre 
- et uderum, der gir dejlige oplevelser? 
Så kan Adiso Sæson Flower Box gøre noget for dig"Jeg har altid brændt for den følelse gode historier kunne give børn af tro, håb og kærlighed. Som kreativ udvikler af børneuniverser har min største bekymring altid været når børn mister den uskyld og enorme evne til at gribe livet. Indtil det slog mig. Det er jo op til os. 
Hvorfor er det naivt at have en evne til nærvær som børn har? 

Idag er op mod 30-40% stressede og har sågar angst! 

Hvad har vi egentlig gang i? Jeg tror stadig på det fantastiske i gode historier. Jeg tror bare også på, at vi nogle gange har brug for små gode oplevelser og at lave vores egne regler om, hvad et godt liv er. 

Idag har både børn og voksne brug for lidt mere hjælp til at komme udenfor. Dels fordi der er så meget, der trækker os til en skærm - og dels fordi mange uderum har fjernet magien - træer - hulerum - buske, skygger, blomster mm. Alt sammen i den bedste mening om noget vedligeholdelsesfrit. Men det er ikke enten eller. Det kan sagtens blive både frodigt og nemt at holde.

Vi plejer at sige - vi lokker børn og barnlige sjæle ud i paradis. Og de fortryder det aldrig. Og selv de ikke barnlige kan mærke paradiset helt ind i knoglerne"


Ida Brinck-Lund, 
Direktør, stifter og ejer af Adiso 
Du behøver ikke at blive havedesigner - 
for at få et fedt udeliv

Der er tre myter vi gerne vil aflive:

#1 TID. Det kræver ikke tid at have en fantastisk have, der er sat sammen af de rigtige blomster og planter. Det er simpelthen en myte at en have fyldt med blomster er mere krævende. Det kræver den rette sammensætning af sorter osv. - og her kan vi hjælpe. Vi er NØRDER når det kommer til gode planter og løsninger. Det drager du fordel af.

#2 PENGE. Det behøver ikke være dyrt at lave en dejlig have. Og køber du normalt buketter og bare lidt blomster i ny og næ, så er vores kollektion både egnet til at afskæring og er holdbare og stærke. På et år er vi sikre på vi sparer dig for penge set i lyset af hvad du får af fantastiske tingog hvad de ville have kostet dig ellers.

#3 SELV VÆLGE OG BEHOV. En græsplæne kan mindste stress med op til 50%! Haven er et fantastisk samlingssted og en helingsmagnet. Især hvis vi skaber den efter dit personlige behov. Der er så utrolig meget plads til at være kreativ med de ting vi sender, men til gengæld gør vi det let for dig at placere tingene ved at læse kortene på de stauder du får. Så du får dit personlige behov opfyldt i forhold til at skabe, men får lidt hjælp til valgene så du får en have, der er nem. Og vi kan også vise en fuld plan, hvis du har behovet, så stilller du bare det spørgsmål i Facebook gruppen.

”Vi viser dig, hvordan du kommer igang. Tænker du det er besværligt? Kan ikke overskue det? Vi siger - skidt pyt med at være korrekt - der ER nemme veje der virker uden alt behøver at være perfekt. Og du kan bare lege med 1 kvadratmeter og mærke forskellen. Adiso flower sæsonbox har præcis det du skal bruge for at dit udeliv bliver noget særligt - hele året rundt."
Tilbuddet gælder til 10. april:
Hvad forhindrer dig i at komme videre med et fantastisk uderum?
Hvis du ku få et uderum, der dagligt gav dig glæde, hvor meget ville det være værd for dig?

Måske tænker du at det er for sent, eller du ikke har tid. 
At få et fedt uderum kan give dig en følelse af mere tid. Og at planlægge dit uderum nu, så du gør klar til næste år - best time ever.

Måske tænker du, at det hele bliver for dyrt.
Vi har sparet folk for tusindvis af kroner pga af idéer om for store terasser og meget andet. Den rigtige prioritering af dit uderum giver dig tonsvis tilbage.

Måske ved du ikke hvad dit behov er...
At få styr på, hvad der egentlig er dit behov og dine drømme - det er en god start. Med inspirations kort og vejledninger hjælper vi dig til at skabe et udeliv, der passer præcis til dig.
Så nu har du to valg. 
1) Ikke gøre noget - der sker ikke noget. Det er helt okay! Vi ses da bare på en anden måde. 
Eller... 
2) Springe ud i det, og snak med os løbende, så vi sørger for at det bliver en succes.
Adiso Box Intro tilbud gælder for dit første køb
Første Adiso  Sæson Flower Box - med rabat
SE ALLE DE BONUS VI GIVER MED 
Kr. 
  197   
SPAR 100 KR - VÆRDI OVER 300 kr.
  • Din første box får du til 197 kr (normalpris 225 kr/md)
  • Box'ens indhold har langt over 500 kr. i værdi pr. gang
  • Download bonus'erne med det samme
  • E-bog virker på alle devices
Kredit kort nr: (Adiso ApS er underlagt dansk købelov)
CVC: (de tre cifre bagpå)
Udløbsdato: (måned)
Udløbsdato: (år)
Vare
Pris
Første box 197kr (normalpris 225 kr/md)
HVER BOX INDEHOLDER:

4 grønne ting

Stauder, frø eller blomsterløg. Altid sæsonrelevant. Altid noget, der har mulighed for at blive til mere og som er nemt at håndtere.

1 surprise ting fra gården

Stemningsskabere, oplevelser eller nyttigt grej. - fra Adiso gården. Altid sæsonrelevant. Noget, der løfter humøret for både dig og andre.

Design og inspiration

Konkrete Adiso inspiration til, hvordan du kan sætte tingene sammen (med en plan for hele året i baghovedet). Og hvordan du kan gøre det unikt

100% tilfredshedsgaranti.

Var der noget i boxen, der ikke fungerer, så fårdu noget nyt i kassen til næste gang.
BONUS
Til intro tilbuddet giver vi dig de her ekstra bonus ting med. Vi vil så gerne have I får en god start.

Byg en følelse bogen online

Kom i gang med din terasse og din have i år med vores online bog om de gode elementer der skal til for at bygge rum i haven. Find ud af det vigtigste om terasser, grund stauder og andet til at komme godt i gang i år.

Byg pergola og shelters - vejledning online

Vi er blevet kendte for at bygge pergolaer eller man kunne kalde dem shelters, fordi de beskytter mod læ og danner rum i helt tomme haver. En komplet vejledning til at bygge din egen med mål og det hele fra dem vi har udstillet og vundet hæder på til vores messer.

Rådgivning i vores lukkede Facebook gruppe

Stil alle de spørgsmål du har lyst i vores lukkede facebook gruppe, som du kan være medlem af i en begrænset periode normalt. Nu kan du være medlem hele tiden og med jævne mellemrum samler vi spørgsmål sammen og giver design tips og tricks til jer.
Det siger vores kunder om Adiso også:
Pst! Vil du have designet en have? 
Vi hjælper dig igang
SMS på tlf 30450045 og vi ringer op for muligheder
...og iøvrigt... her er Quokkaen...
 VI ER ET LILLE FIRMA, DER ELSKER, HVAD VI LAVER. DET BETYDER VI OGSÅ ELSKER AT SVARE PÅ SPØRGSMÅL ELLER HVIS DU HAR EN SÆRLIG UDFORDRING. BARE PRØV OS AD. VI SVARER PÅ TLF, SMS, MESSENGER, MAIL, YOU NAME IT. SE KONTAKT INFO NEDERST. VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.
Adiso
Brinck-Lund Media Aps 
Bakkevej 2, 3050 Humlebæk
Telefon: +4530450045
CVR: 26923794
Powered By ClickFunnels.com